Psikolojik Sağlamlık ve Bağımlılıklar Konulu Etkinlik

Psikolojik Sağlamlık ve Bağımlılıklar Konulu Etkinlik

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ve Öğrenci Dekanlığı iş birliği içinde Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin’in ve Dr. Hasan Kütük’ün eğitmen olarak görev aldığı “Psikolojik Sağlamlık ve Bağımlılıklar” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Gelişim Tower Öğrenci Merkezi 17.kat da 16.11.2023 tarihinde saat 14.00 ‘da gerçekleştirilen Etkinliğe; Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri katılım sağlamış olup; Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin konuşmasında: Bağımlılıklar için önemli koruyucu faktörleri ve bunlar içinde Psikolojik Dayanıklılık kavramının önemine vurgu yaparak sözü Dr. Hasan Kütük’ e bırakmıştır. Dr. Hasan Kütük konuşmasında Psikolojik sağlamlık kavramını ve psikolojik sağlamlığı artırmanın yolları ve önemini örneklerle açıklamış ve daha sonra öğrencilerin bu konu ile ilgili sorularını yanıtlamıştır.