Misyonumuz ve Vizyonumuz

2. İçerik

Misyonumuz ve Vizyonumuz

Misyonumuz

Değişen koşullar ve gelişmelerle ile birlikte; bağımlılığın çeşitleri ve hayatımızdaki etkileri her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle de bağımlılıklarla mücadele; başta sosyal ve ekonomik olmak üzere sürdürülebilirliğin önündeki en büyük engellerdendir.

Koordinatörlük olarak amacımız, sürdürülebilirliğin ve bireyi bağımlı kılan her türlü konu ve kavramlarla mücadele etmek için, üniversitemiz bünyesinde eğitim ve araştırma alanında gerekli faaliyetleri bağımsız ve etik değerler çerçevesinde sunmaktır.

Vizyonumuz

Çağa uygun, üreten, gelişen ve değişen dünya standartlarına uyum sağlayan, sağlıklı yaşam koşullarını benimseyen ve bağımlılıklardan uzak bir nesil yeteştirilmesine katkı sağlayan öncü ve saygın bir koordinatörlük olmaktır.