Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıklar Konulu Etkinlik

Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıklar Konulu Etkinlik

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ve Öğrenci Dekanlığı iş birliği içinde Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin’in Eğitmen olarak görev aldığı “Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıklar” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Gelişim Tower Öğrenci Merkezi 17.kat da gerçekleştirilen Etkinliğe; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri katılım sağlamış olup; Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin konuşmasında:

Sağlıklı yaşamı tanımlamış, sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının neler olduğunu, sağlıklı yaşam biçimi davranışları geliştirebilmemiz için nelere dikkat etmemiz gerektiğini belirterek; bağımlılık kavramı bağımlılık çeşitleri ve bağımlılıklardan korunmak için neler yapılması gerektiğine vurgu yaparak; öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır.