“Sağlıklı Beslenme Ve Bağımlılıklar” Etkinliği Gerçekleştirildi

“Sağlıklı Beslenme Ve Bağımlılıklar” Etkinliği Gerçekleştirildi

Sağlıklı Gelişim Platformu kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ve Öğrenci Dekanlığı iş birliğiyle Gelişim Tower 17. Katta “Sağlıklı Beslenme ve Bağımlılıklar” atölyesi gerçekleştirildi.

aİstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nurten ELKİN ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Münevver Başak ONAT’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte Mimarlık Fakültesi İngilizce Bölüm öğrencileri ağırlıklı olup, Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik bölümü öğrencilerinin de katılım sağladığı görülmüştür. İnteraktif bir eğitim olup; ilk önce sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve bağımlılıklar konularına vurgu yapılmıştır. Sunum hem Türkçe hem de İngilizce olarak yapılmış olup; sorularda bu şekilde alınmış ve yanıtlanmıştır.

aaa