Sağlıklı Gelişim Platformunda “Psikodrama ile Bağımlılık Farkındalığı” Etkinliği

Sağlıklı Gelişim Platformunda “Psikodrama İle Bağımlılık Farkındalığı” etkinliği gerçekleştirildi.

04.12.2023 tarihinde saat 13.00 ile 16.30 arasında Gelişim Tower 17. Katta İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ve Öğrenci Dekanlığı’ nın birlikte yürüttüğü “SAĞLIKLI GELİŞİM” platformu kapsamında “PSİKODRAMA İLE BAĞIMLILIK FARKINDALIĞI” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte Eğitimci olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Deniz KAYA MERAL görev aldı. Çocuk Gelişimi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin ağırlıkta olduğu gönüllü bir öğrenci grubu katılım sağladı. Eğitimde öğrencilerin Bağımlılık konusundaki farkındalıklarının Psikodrama tekniği kullanılarak artırılması sağlandı.