Sağlıklı Yaşam El Broşürü Yayımlandı

Sağlıklı Yaşam El Broşürü Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin tarafından oluşturulan “Sağlıklı Yaşam El Broşürleri" öğrencilerle paylaşıldı.

Sağlığın geliştirilmesi ve korunması, sağlık sorunlarının çözümümde günümüzde kabul edilen en etkili ve en başarılı yaklaşımdır. Dünyada sağlığın geliştirilmesinde farkındalığın artması ile sağlık hızlı bir değişim ve gelişim sürecine girmiştir. Ulusal sağlık politikalarının ana hedefi sağlıklı bireylerden oluşan sağlıklı bir topluma ulaşmaktır.

Sağlıklı bir yaşam sadece topluma sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesiyle sağlanamaz. Bireylerin de kendi sağlığının farkında olması, hizmetleri talep etmesi ve olumlu yönde davranış değişikliği geliştirmesi gerekir. Bu amaçla İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nurten ELKİN tarafından başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm bireyler için rehber niteliğinde bilgilere sahip olan “SAĞLIKLI YAŞAM” el broşürleri ve e-broşürler oluşturularak öğrencilerimizin bilgisine sunulmuştur.

E-broşüre buradan ulaşabilirsiniz.